keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Vapaapäivän patonki





Näin minä juhlistin vapaapäiväni aamua tekemällä mozzarella-herkkupatongin. :)
Suosittelen todellakin kokeilemaan oman aamun piristykseksi!
Tarvitset:
*
puolikkaan tavallisen patongin
Pestoa
Mozzarella-juustoa
tomaattia
salaattia
*
Halkaise puolikas patonki ja leivtä toiselle puolikkaalle pestoa oman maun mukaan. Itse laitan PAAAAAALJON. Toiselle puolikkaalle voi myös laittaa pestoa taikka hieman voita, jottei leipä olisi kuivaa. Pilko tomaattia niin monta siivua kuin tahdot ja mozzarellaa niin paljon kuin tahdot ja asettele vuorotellen tomaattisivu ja mozzarellasiivu. Voit lisätä hieman salaatinlehtiä väliin oman mielen mukaan. Asettele toinen puolikas päälle ja nauti kahvin tai teen kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti